Bidra till kunskapsutveckling -
bli försöksdeltagare!

Nyhet: 2017-01-19

Här vid Psykologiska institutionen finns ett tiotal forskningsgrupper som bedriver forskning inom en rad intressanta områden. Forskningen handlar om grundläggande principer och processer som hjälper oss att förstå mänskligt beteende. Rättspsykologi, miljöpsykologi och utvecklingspsykologi är några exempel på områden.

Vi söker kontinuerligt försöksdeltagare till olika typer av studier. Undersökningarna tar vanligtvis mellan 15 och 90 minuter och genomförs på Psykologiska institutionen (vid Linnéplatsen) eller via internet. Som tack får du vanligtvis en ersättning som motsvarar 30-300 kronor.

Du förbinder dig inte till något genom din intresseanmälan. Dina skickade uppgifter hamnar i vårt register och vid behov kontaktar vi dig. När vi kontaktar dig får du information om den aktuella undersökningen och väljer då om du är intresserad av att delta eller inte. För att delta ska du ha fyllt 18 år.

Alla försöksdeltagare garanteras fullständig anonymitet. Det kommer inte att vara möjligt att på något sätt koppla dina svar till dig som person; alla resultat presenteras statistiskt på gruppnivå.

Om du har funderingar eller frågor gällande att vara försöksdeltagare – kontakta oss!