OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!

Fanny Gyberg får pris för sin licentiatuppsats

Nyhet: 2017-06-08

The International Society for Research on Identity (ISRI) delar vartannat år ut priset the Student Research Award. Årets pris gick till Fanny Gyberg vid Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet. Priset fick hon för sin licentiatuppsats Identity Development in Context: An Integrated Approach in Understanding Aspects of Ethnicity and Gender med motiveringen: “We felt your research shows initiative, creativity, and theoretical grounding in examining the cultural embeddedness of identity.”

Priset delas ut vartannat år i samband med ISRIs konferens och ceremonin hölls den 19e maj i Groningen, Nederländerna.

Save