Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen!

Tidigt avbrott - Avbrott senare

Regler som gäller om du inte avser att läsa klart kursen inom dess tidsram (pdf)

Kursplaner, litteraturlistor och schema

Hittar du på sidorna för Fristående kurser eller Psykologprogrammet .

Kursledare HT17 (pdf)

Kursledarnas kontaktuppgifter

Är du ny student vid Göteborgs universitet?

på sidan Kom i gång som ny student i Studentportalen finner du information om ditt studentkonto, hur du registrerar dig, skaffar GU-kort, hänvisar din e-post och information om lärplattformen GUL.

Annan praktisk information

Var du kan köpa kurslitteratur (pdf)

Anstånd med studiestart

Om man är antagen till en utbildning och är förhindrad att ta sin utbildningsplats i anspråk kan man i undantagsfall få anstånd med studiestarten: Ansökningsblankett och information

IT-support för studenter:

Maila till servicecenter@gu.se. Om du tappat bort ditt användar-id och lösenord till Studentportalen kontaktar du oss på Studentservice vid Psykologiska institutionen så hjälper vi dig med nya inloggningsuppgifter. 

Akademihälsan

Akademihälsan fungerar som ett komplement till övrig hälso- och sjukvård och till oss kan du vända dig om du får problem orsakade av och/eller relaterade till dina studier. 

Studentprästerna

Studentprästerna erbjuder kostnadsfria enskilda samtal för studenter vid GU. Samtalet kan handla om allt som ett liv kan rymma t ex tro, relationer, kärlek, sorg, tentaångest etc. Studentprästerna har tystnadsplikt! Samtalen är öppna för vem som helst, oavsett tro eller livsåskådning. 

Språkhandledning vid Samhällsvetenskapliga fakulteten

Studiemiljö & Regler vid Göteborgs universitet

 

Studentportalen

På universitetets Studentportal hittar du både webbtjänster och matnyttig information som rör dina studier såväl som din vardag. Vissa webbtjänster behöver du logga in till.

För att kunna logga in i Studentportalen behöver du tillgång till ditt studentkonto.

Nya rutiner vid kopiering och utskrifter (GUprint)

Psykologiska institutionen har från och med HT15 gått över till tjänsten GUprint. Information om hur du som student kommer igång med tjänsten finns på Studentportalen: Utskrift och kopiering (GUprint)

Sidansvarig: Marie Lomberg|Sidan uppdaterades: 2017-09-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?