Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tentamen

Anmälan:

Tentamensanmälan gör du i Studentportalen Ladok på webb - Till LPW-tjänsterna. Du ser denna tjänst oavsett om den används för dina kurser eller inte.

För att kunna anmäla sig till tentamen måste du vara registrerad på den aktuella kursen i Ladok, även om du vill göra en omtentamen.

Anmälan måste göras senast 6 arbetsdagar innan tentamen äger rum.

Du kan anmäla dig till ordinarie tentamina från och med terminsstart, medan anmälan till omtentamen som regel öppnar ett tag efter att den ordinarie tentamen gått.

Observera att anmälan är obligatorisk!

Vid problem eller frågor kring tentamensanmälan, kontakta Lukas Jonsson. E-post: lukas.jonsson@psy.gu.setel. 031 786 1683

Till Tentamensanmälan - Ladok på webb

Instruktioner för tentamensanmälan (pdf)

Tentamensregler vid Göteborgs universitet

Uthämtning av tentor:

Räkna samman poängen och kontrollera att det stämmer INNAN du hämtar ut din tentamen. Om någonting är uppenbart fel kan du lämna in en Rättningsanmärkning, be då om att få en kopia av tentan istället. Har du däremot hämtat ut tentamen kan du inte lämna in en rättningsanmärkning.

Sidansvarig: Sandra Morin|Sidan uppdaterades: 2017-03-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?