Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SAMSJUKLIGHET Varför gör vi inte det vi vet - möjligheter och hinder

Konferens

Vi riktar nu ljuset mot samsjuklighet och erbjuder en inspirationsdag med fakta och exempel på hur vi kan arbeta tillsammans för personer med psykisk ohälsa och missbruk/beroende.

NU TAR VI NÄSTA STEG! Vi har tidigare bjudit in till länsgemensamma spridningskonferenser kring de nationella riktlinjerna för missbruk/beroende. Riktlinjer som i vissa delar är tydligt riktade till enskilda huvudmän men i andra delar inte alls lika tydligt anger vem som gör vad. Organisatoriska hinder står alltför ofta i vägen för resultat för den enskilde brukaren.

En mer effektiv användning av våra gemensamma resurser och ett gott resultat för den enskilde kräver att insatser samordnas och integreras mellan huvudmännen.

Med anledning av detta riktar vi nu ljuset mot samsjuklighet och erbjuder en inspirationsdag med fakta och exempel på hur vi kan arbeta tillsammans för personer med psykisk ohälsa och missbruk/beroende. Under dagen får du såväl kunskap om samsjuklighet som goda exempel på konkreta samarbetsmodeller från sjukvård, kommun och brukare.

Målgrupp: Chefer, verksamhetsutvecklare och politiker inom kommunal och regional beroendevård/missbruksvård samt kriminalvård. Företrädare för brukarorganisationer.

SE BIFOGAD FIL FÖR ANMÄLAN

Datum: 2017-10-12

Tid: 09:30 - 16:15

Kategorier: Samverkan

Arrangör: CERA, m.fl.

Plats: Kongressalen, Folkets hus, Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om SAMSJUKLIGHET Varför gör vi inte det vi vet - möjligheter och hinder

Ytterligare information:
Samsjuklighet 171012.pdf

Sista anmälningsdag: 2017-09-12 kl. 13:00.

Avgift: 795 kr exkl. moms

Kontaktperson: Lennart Rådenmark

Registreringstiden för detta evenemang har gått ut

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2018-01-30
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?