Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Integrerade arbetssätt inom området psykisk ohälsa och missbruk/beroende

Konferens

Välkommen till en länsgemensam konferens på temat: "Integrerade arbetssätt inom området psykisk ohälsa och missbruk/beroende". Vem har ansvar för vad? Hur blir det bra för de som behöver vårt stöd?

Den politiska viljeinriktningen, forskning, styrdokument och de faktiska behoven talar för att vård och stöd till personer med missbruk och beroende ska ges samordnat via integrerade arbetsformer. Verkligheten med olika uppdrag, ansvarsgränser och budget är dock inte alltid i samklang med varandra. Behov av mer kunskap och tydlighet behövs, för att så långt det är möjligt tydliggöra roller och ansvar för att personer med samsjuklighet ska få samordnade vård och stödinsatser.

Kostnad: Avgiftsfri. Kaffe, lunch ingår.

Sista anmälningsdatum: 14 september 2018 via bifogad anmälningslänk.

Målgrupp: Dagen vänder sig till politiker, chefer och andra nyckelpersoner som utifrån ett ledningsperspektiv arbetar med strategiska frågor i Västra Götalands kommuner eller Västra Götalandsregionen.

Datum: 2018-10-01

Tid: 09:30 - 16:00

Kategorier: Psykologi, Medicin

Plats: Folkets Hus, Kongressalen, Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om Integrerade arbetssätt inom området psykisk ohälsa och missbruk/beroende

Ytterligare information:
Inbjudan_och_program_1_okt_2018.pdf

Kontaktperson: Karin Westberg, Göteborgsregionens kommunalförbund

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2013-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?