På båda sidor av muren men alltid på barnets sida

Seminarium

Länsstyrelsen tillsammans med Solrosen, Erikshjälpen och FoU i Väst/GR inbjuder till seminarium där Solrosen berättar om sin verksamhet och vikten av stöd för barn med en frihetsberövad familjemedlem. Forskaren Lisbeth Lindahl presenterar utvärderingen av verksamheten. Deltagare berättar om sina erfarenheter av kontakten med Solrosen.

Anmälan: Görs via mail till programsverige@erikshjalpen.se med namn, telefonnummer, mailadress, arbetsplats/organisation
samt uppgifter om ev specialkost till fikat. Seminariet är kostnadsfritt, men antalet plats är begränsat. Anmälan är bindande och vi debiterar en avgift om 200 kronor om man uteblir utan att lämna återbud. Sista anmälningsdag 20 november.

Datum: 2018-12-04

Kategorier: Socialt arbete