Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Föreläsning om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa

Föreläsning

Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende (CERA) bjuder in till föreläsning om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa den 20 februari.

Nästa upplaga av rapportserien "Alkohol och samhälle", som ges ut årligen, kommer att handla om alkohol, graviditet och spädbarns hälsa. En av medförfattarna i forskargruppen som har skrivit rapporten, Frida Dangardt, kommer till Nya regionens hus i Göteborg den 20 februari för att berätta om rapportens resultat och rekommendationer. Rapporten ingår i serien Alkoholen och samhället, som har syftet att vetenskapligt belysa effekter av alkoholkonsumtion på individ och samhälle. Serien ges ut av CERA, Svensk förening för allmänmedicin, Svenska sjuksköterskeföreningen, Stiftelsen Ansvar för framtiden och IOGT-NTO.

Målgrupper: Personer som i sitt arbete och i sin vardag möter blivande och nyblivna föräldrar, tex personal från brukarorganisationer, socialtjänst, specialistpsykiatrin, primärvård, ungdomsmottagningar, familjecentraler, mödravårdscentral och barnavårdscentral.

Anmälan: Se länk till anmälningsformulär i bifogad inbjudan. Föreläsningen är kostnadsfri.

Datum: 2020-02-20

Tid: 13:30 - 16:00

Kategorier: Forskning, Medicin

Arrangör: CERA, www.cera.gu.se

Plats: Nya regionens hus, Bergslagsgatan 2 (nära Centralstationen), Göteborg

Ytterligare information:
Inbjudan till föreläsning om alkohol graviditet och spädbarns hälsa den 20 feb.pdf

Kontaktperson: Katarina Englund

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2013-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://psy.gu.se/aktuellt/kalendarium/Aktuellt_detalj/?eventId=70137038433
Utskriftsdatum: 2020-02-26