Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Besöksdagen

Öppet hus

Varje vår bjuder vi in till öppet hus, Besöksdagen, på Göteborgs universitet. Vi samlar representanter från universitetets alla utbildningsområden och ger dig chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter.

Förutom möjligheten att ställa frågor direkt till studievägledarna erbjuder vi ett 40-tal seminarier om olika utbildningar och ämnesområden. Här kan du få veta mer om många av våra program och om hur det fungerar att plugga vid Göteborgs universitet eller vid något av våra partneruniversitet.

Vi har också flera studenter på plats som gärna svarar på frågor om hur det är att vara student vid Göteborgs universitet och om studentlivet i största allmänhet samt hur det är att vara utbytesstudent på något av våra partneruniversitet runtom i världen.

Föreläsare: Studenter och studievägledare på Göteborgs universitet.

Datum: 2020-03-10

Tid: 09:00 - 16:00

Kategorier: Universitetsgemensam

Arrangör: Göteborgs universitet

Plats: Humanisten Renströmsgatan 6

Evenemangslänk: Läs mer om Besöksdagen

Ytterligare information:
mailsignatur_besoksdagen.png

Kontaktperson: Sandra Johansson

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2013-10-25
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://psy.gu.se/aktuellt/kalendarium/Aktuellt_detalj/?tipFriend=true&tipUrl=http%3A%2F%2Fpsy.gu.se%2Faktuellt%2Fkalendarium%2FAktuellt_detalj%2F%3Fprint%3Dtrue%26eventId%3D70137062745&eventId=70137062745
Utskriftsdatum: 2020-08-11