Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Så blir undervisningen på psykologiska institutionen i höst

Nyhet: 2020-06-22

Psykologiska institutionen startar höstterminen med blandade undervisningsformer. Vårt internationella masterprogram ges på campus. För de masterstudenter som inte kan resa till Sverige ges distansundervisning. För övriga studenter kommer undervisningen att ske på distans. Vår studentklinik kommer dock vara öppen och bedrivas på plats.

Psykologiska institutionen kommer under hösterminens första modul fortsätta att bedriva distansundervisningen på samtliga fristående kurser och på psykologprogrammet. Vår studentklinik kommer dock vara öppen och bedrivas på plats med anpassningar till rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Vårt internationella mastersprogram, Master's Programme in Psychological Science, kommer huvudsakligen att vara förlagt till campus, med inslag av distansundervisning. Detta för att våra internationella studenter ska kunna söka visa och uppehållstillstånd hos Migrationsverket.

Vi baserar våra beslut på rektors reviderade inriktningsbeslut från den 5 juni och ett nytt besked om modul två på höstterminen väntas senast den 1/9.

Du som är student kan läsa mer på Studentportalen om hur Göteborgs universitet arbetar för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer: Covid-19 - universitetsgemensam information till studenter

AV:

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2016-09-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?