Alkohol på jobbet- vems ansvar?

Nyhet: 2018-03-12

I mars höll CERA tillsammans med Systembolaget ett seminarium på temat alkohol och arbetslivet. Seminariet var öppet för allmänheten och cirka 350 personer deltog i universitetets aula i Vasaparken. Under seminariet pekade flera föreläsare på vikten av det förebyggande arbetet och att tidigt uppmärksamma om någon har ett alkoholproblem. Vidare diskuterades vilket ansvar arbetsgivaren har i frågor som rör alkohol och arbete.

Föreläsarnas bilder finns att ladda ner här och en aktuell skrift om riktlinjer vid alkoholproblem på arbetsplats finns här.

AV: Claudia Fahlke

Artikeln publicerades först på: cera.gu.se