Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ledig anställning som biträdande forskare

Nyhet: 2020-02-27

Tidsbegränsad anställning som biträdande forskare till forskningsprojekt om ungdomar och sexualitet på nätet

Som biträdande forskaren kommer du att vara delaktig i insamling, sammanställning och analys av kvantitativa och kvalitativa data från verksamheter som ingår i forskningsprojektet. Du kommer att vara behjälplig i arbetet med att skriva vetenskapliga rapporter och artiklar (huvudsakligen engelska). Administrativa uppgifter i anslutning till projektet ingår. Presentationer för mindre publiker av projektet på både svenska och engelska kan komma att ingå i arbetet.

Du som söker ska ha minst en kandidatexamen i psykologi. Du behöver ha mycket goda skriftliga kunskaper i engelska och svenska, och det är en fördel om du är duktig på att presentera på båda språken. Tidigare arbete med forskning är meriterande, liksom vana vid SPSS och att genomföra såväl kvantitativa som kvalitativa analyser. Mycket meriterande är om du har erfarenhet av att författa vetenskapliga artiklar eller motsvarande.

Läs mer om tjänsten och gör en elektronisk ansökan senast 2020-03-23.

 

 

 

AV:

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2016-09-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?