Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kolla din skräppost efter viktig e-post från universitetet

Nyhet: 2018-07-11

Viktig e-post från Göteborgs universitet har fastnat i skräppostfilter. Kolla din skräppostmapp så att du inte missar välkomstbrev och information från din utbildning!

E-postadresser från Göteborgs universitet har kapats och använts för att skicka ut skräppost. På grund av detta har flera e-postleverantörer, bland annat gmail och hotmail, markerat endel e-post från Göteborgs universitet som skräppost. Kolla därför din skräppostmapp så att du inte missar ett viktigt utskick från din utbildning.

Om du hittar e-post från universitetet bland din skräppost kan du markera avsändaren som säker eller betrodd.

Som student får du ett e-postkonto i stilen gus•••••@student.gu.se. Läs mer om e-post och kalender för studenter.

Hittar du inget från universitetet i din skräppost?

Det har inte gjorts något gemensamt utskick till alla studenter. Kommunikation mellan olika utbildningar och studenter sköts av respektive kurs eller program.

Hitter du inget i din skräppost har du troligtvis inte fått någon e-post från universitetet.

Saknar du information från din utbildning? Kontakta din utbildning direkt genom att söka fram din utbildning i kurs- och programkatalogen. Där finns kontaktuppgifter till den institution som ger utbildningen samt kontaktuppgifter till ansvarig studievägledare:

Kurs- och programkatalogen

Sök fram kontaktuppgifter själv

Om du vet vilken institution eller vem i personalen du ska kontakta kan du söka efter personal och institutioner i sökrutan på GU:s webbsidor.

Behöver du hjälp att hitta kontaktuppgifter? Kontakta Servicecenter

Om du behöver hjälp med att hitta kontaktuppgifter eller något annat kan du alltid kontakta Servicecenter som lotsar dig rätt. Under terminsstarten har Servicecenter förlängda öppettider.

Servicecenter

 

Uppdaterad 2018-06-05

AV:

Artikeln publicerades först på: studentportal.gu.se

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2016-09-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?