Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Postdok-tjänst: Hållbara transporter och miljöpsykologi

Nyhet: 2019-01-23

Psykologiska institutionen söker en postdoktor inom ramen för Strategiskt forskningsområde Transport (SFO), ett tvärvetenskapligt samarbete mellan forskare på Göteborgs universitet och Styrkeområde Transport på Chalmers Tekniska Högskola.

SFO Transports mål är att bidra till kunskap om gröna, säkra och effektiva transporter (både person- och godstransporter), och hur man uppnår ett attraktivt samhälle som tar ansvar för både människors liv och vår natur. Psykologi, och i synnerhet miljöpsykologi, är sedan ett par år tillbaka ett ämne som tillsammans med andra samhällsvetenskapliga discipliner ger SFO Transport en unik och viktig profil. I arbetsuppgifterna för postdoktorn ingår därför att delta i såväl den miljöpsykologiska forskargruppen vid psykologiska institutionen som i det tvärvetenskapliga forskarnätverket på Göteborgs universitet och Chalmers.

Läs mer om tjänsten och gör en elektronisk ansökan.

Ansök senast: 2019-02-11

 

Bild: Pixabay

AV:

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2016-09-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://psy.gu.se/aktuellt/nyheter/fulltext//postdok-tjanst--hallbara-transporter-och-miljopsykologi.cid1613255
Utskriftsdatum: 2019-08-22