Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Psykolog med anställning som universitetsadjunkt, inriktning mot KBT

Nyhet: 2019-05-22

Vi söker en eller flera legitimerade psykologer som ska arbeta inom ramen för framför allt våra kliniska kurser och moment. Arbetsuppgifterna omfattar undervisning och handledning i psykologisk behandling inom psykologprogrammet och psykoterapeutprogrammet, utifrån kognitiv beteendeterapi.

Utöver undervisningen omfattar arbetsuppgifterna att göra bedömningssamtal och att fördela klienter till studenterna. Vidare ingår att aktivt delta i utvecklingen av institutionens verksamhet. I arbetet kan ingå kursansvar. Vid behov kan institutionsadministrativa uppgifter och ledningsuppdrag förekomma. I anställningen ingår kompetensutveckling och administration enligt gällande arbetstidsavtal och lokala riktlinjer.

Läs mer om tjänsten och gör en elektronisk ansökan.

Sista ansökningsdag: 2019-06-06

AV:

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2016-09-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://psy.gu.se/aktuellt/nyheter/fulltext//utlysning-av-tjanst--psykolog-med-anstallning-som-universitetsadjunkt--inriktning-mot-kbt.cid1630484
Utskriftsdatum: 2020-07-08