Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlysning av doktorandtjänst: Substansberoende inom rättspsykiatrisk vård

Nyhet: 2019-05-15

Psykologiska institutionen söker en blivande doktorand som under sin utbildning kommer att ingå i forskningsprojektet "Substansberoende inom rättspsykiatrisk vård – kartläggning och behandling".

I projektet undersöks profiler av substansbruk och samsjuklighet samt behandling av substansbrukssyndrom vid allvarlig psykiatrisk samsjuklighet. Datainsamling sker vid den Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö. Vi söker därför en doktorand med särskilt intresse för forskningsfrågor relaterade till substansbrukssyndrom, allvarlig psykiatrisk samsjuklighet och rättspsykiatrisk vård. Förutom detta förväntas doktoranden ha särskild kunskap om patienters situation inom den rättspsykiatriska vårdformen, kunskap i den juridik som omgärdar denna vård, samt ett intresse för multiperspektivistisk analys av förändring i psykologisk symptomatologi och substansberoende över tid.

Läs mer om tjänsten och gör en elektronisk ansökan. Här hittar du också kontaktuppgifter ifall du har några frågor.
Sista ansökningsdag: 2019-05-31.

Om forskarutbildningen vid psykologiska institutionen.

AV:

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2016-09-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?