Vi söker försöksdeltagare till psykologisk forskning

Nyhet: 2019-09-18

Vid psykologiska institutionen finns ett tiotal forskargrupper som bedriver forskning inom en rad intressanta områden. Forskningen handlar om grundläggande principer och processer som hjälper oss att förstå mänskligt beteende. Rättspsykologi, miljöpsykologi och utvecklingspsykologi är några exempel på områden.

Forskargrupperna söker kontinuerligt försöksdeltagare till olika typer av studier. Undersökningarna tar vanligtvis mellan 15 och 90 minuter och genomförs på psykologiska institutionen (vid Linnéplatsen) eller via internet. Som tack får du vanligtvis en ersättning som motsvarar 30-300 kronor.

Du gör din intresseanmälan genom att skapa ett användarkonto på: https://gu-psy.sona-systems.com

Du förbinder dig inte till något genom din intresseanmälan och du bestämmer själv vilka studier du vill delta i. Om vi kontaktar dig får du information om aktuella undersökningar och väljer då om du är intresserad av att delta eller inte. Du kan också logga in på ditt användarkonto och se om det finns aktuella studier du kan delta i.

Alla försöksdeltagare garanteras fullständig anonymitet.

Har du frågor är du välkommen att mejla till: studiedeltagare@psy.gu.se

Välkommen!

Bild: Shutterstock