Vi söker poliser till forskningsprojekt

Nyhet: 2019-03-28

Är du polis eller polisstuderande och vill bidra till en av våra forskningsstudier inom rättspsykologi?

Syftet med studien är att undersöka hur poliser i Sverige bedömer olika intervjutekniker. Du deltar genom att fylla i en webbenkät där du får titta på filmer på förhör med brottsoffer och sedan svara på några frågor.

Vi hoppas på många svar för att få en representativ bild av verkligheten och tackar dig som deltar på förhand!

Här fyller du i webbenkäten

Projektansvarig/kontakt: Angelica Hagsand, forskare, psykologiska institutionen, Göteborgs universitet.

Bild: Wikimedia