Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning inom rättspsykologi


Vid Psykologiska institutionen ges kurser i rättspsykologi på grund-, avancerad- och forskarnivå. Länkarna till kurserna på grund- och avancerad nivå nedan leder till Göteborgs universitets kurskatalog och öppnas i ett nytt fönster.

Grundnivå

Avancerad nivå

Utbildningsinsatser i och utanför universitetet

CLIP-gruppens medlemmar undervisar på kurserna i rättspsykologi, men även på flera andra av institutionens kurser och program, då med tyngdpunkt på socialpsykologi, kognitiv psykologi, samt forskningsmetoder och statistisk analys.

Flera av gruppens medlemmar undervisar även kontinuerligt på grund- och vidareutbildningar inom rättsväsendet, t ex de som ges i regi av Rikspolisstyrelsen, Riksåklagaren, Domstolsverket, Migrationsverket och Tullverket.

Hur blir man rättspsykolog?

Anmälan till kurser

Anmälan till fristående kurser och program inför höstterminen är öppen 15/3-15/4 och inför vårterminen 15/9-15/10. Du anmäler dig på antagning.se.

Mer om utbildning och att studera på psykologiska institutionen.

Sidansvarig: Sofia Calderon|Sidan uppdaterades: 2020-03-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?