Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbeta på Psykologiska institutionen


Psykologiska institutionen ingår i Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet (GU) och är beläget i ljusa lokaler vid Linnéplatsen. Med ca 140 anställda och ca 800 helårsstudenter är Psykologiska institutionen den största institutionen inom Samhällsvetenskapliga fakulteten. Psykologiska institutionen är en dynamisk arbetsplats där det bedrivs forskning och undervisning inom ett flertal ämnesområden.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Läs om våra aktuella utannonserade tjänster under lediga anställningar.

Som anställd vid GU har du tillgång till flera anställningsförmåner. Läs mer under personalförmåner.

Anställda vid Psykologiska institutionen och GU har även tillgång till ett antal personalföreningar och nätverk. Läs mer under personalföreningar och nätverk.

Psykologiska institutionen bedriver en bred forskningsverksamhet. Mer information om institutionens forskningssamverkan och vilka forskningsmöjligheter du har som anställd forskare hos oss, finns att läsa under forskning.

Alla anställda vid GU erbjuds möjligheten att vidareutveckla sina kunskaper genom kompetensutveckling. Vill du veta mer om dina möjligheter? Läs mer under utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad av att söka en anställning hos oss? Läs mer under anställningsförfarande för beskrivning av hur du går till väga.

Kontaktinformation

Göteborgs universitet Psykologiska institutionen

Box 500, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Haraldsgatan 1 (klicka för karta)

Telefon:
031-786 0000 (vxl) 031-786 1701 (Reception/Information)

Fax:
031-786 4628

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2014-03-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?