Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vår organisation

Institutionerna utgör grunden för universitetets utbildnings- och forskningsverksamhet och arbetet regleras genom "Arbetsordning, Göteborgs universitet" och "Delegationsordning, Göteborgs universitet".

Prefekt och ledningsgrupp: Institutionens arbete leds av prefekten. Ledningsgruppen består av: prefekt, proprefekt, viceprefekter och administrativ chef.

Institutionsrådet fungerar som rådgivande åt prefekten och utgör ett forum för dialog och diskussion av institutionens verksamhet. Rådet består av 11 ledamöter, varav en majoritet är vetenskapligt kompetenta. Alla personalkategorier är representerade i institutionsrådet. Vid psykologiska institutionen utser studenterna tre ledamöter, varav en skall vara doktorand vid institutionen. Fackliga företrädare har närvaro- och yttranderätt.

Har du frågor eller vill veta mer, kontakta Karin Cedhagen, administrativ chef, e-post: karin.cedhagen@gu.se

Tillhör du personalen på institutionen kan du läsa mer om rådet och dess representater på Vår sida på Medarbetarportalen.

 

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2019-11-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?