Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen tillbaka!


Har du någon gång varit student vid Psykologiska institutionen är du alumn hos oss. Under 2015 startade vi upp vårt eget alumnnätverk här på institutionen. Vår strävan är att skapa en alumnverksamhet som ger värde både till dig som alumn och till vår verksamhet här.

Du är viktig

Som tidigare student är du vår länk till yrkeslivet efter examein och de områden vi utbildar för. Med din hjälp kan vi visa våra studenter vad en utbildning kan leda till, förbättra våra kontakter med arbetslivet och kanske kan vi samarbeta om praktikplatser, examensarbeten och forskning.

Vi hoppas också att vi kan vara en del av ditt livslånga lärande. Genom att ha kontakt kan vi få reda på vilken fortbildning du kan vara intresserad av, dela med oss av våra forskningsrön och ge inspiration och nytt kunnande under våra alumnträffar.

Anmäl dig så att vi når dig!

Genom att anmäla dig till Göteborgs universitets gemensamma alumnnätverk gör du så att vi lätt kan hitta dig och nå dig med inbjudningar till alumnträffar, seminarier och annat här på Psykologiska institutionen. Du får också erbjudanden och andra inbjudningar från universitetet.

Du kan anmäla dig till Göteborgs universitets gemensamma alumnnätverk via länkarna till höger ->

Kontakt

Kontakta oss gärna: alumn@psy.gu.se

Vi når dig lättast via e-post, glöm därför inte att uppdatera din adress i alumndatabasen om du byter.

Sidansvarig: Marie Lomberg|Sidan uppdaterades: 2017-08-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?