Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fristående kurser

Psykologiska institutionen erbjuder ett rikt utbud av kurser på både grund- och avancerad nivå. En fristående kurs kan fungera som komplement i en annan utbildning, som kompetensutveckling eller för att bygga en examen i psykologi.

Kurser som kompetensutveckling

Vissa av våra kurser går på halvfart och/eller på kvällstid vilket kan underlätta för den som vill kombinera sitt arbete med studier. Flera kurser är på grundnivå och kräver inte tidigare studier i psykologi, men kan passa bra om du vill utveckla dig inom något specifikt område. Det finns också kurser på avancerad nivå som kan fungera som kompetensutveckling för exempelvis psykologer, socionomer, läkare och andra som är verksamma inom något  vårdyrke.

Ta en examen i psykologi

Genom att läsa fristående kurser har du också möjlighet att bygga en kandidat- eller masterexamen utifrån dina egna intressen och få en unik examen som du själv designat. En examen i psykolgi kan öppna många dörrar i arbetslivet. Här har har vi samlat lite tips och råd om studier och karriär

Kursplaner, litteraturlistor och schema hittar du från och med HT19 på respektive kursöversikt i lärplattformen Canvas. I början av juli publicerar vi dessa inför hösttermin och strax innan jul inför  vårterminen.

Läs en kurs, eller en termin, på engelska

Träna din engelska tillsammans med internationella studenter samtidigt som du lär dig ett spännade område inom psykologin.

Nya kurser på engelska

Användbart

 

Sidansvarig: Marie Lomberg|Sidan uppdaterades: 2019-06-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://psy.gu.se/utbildning/fristaende_kurser/
Utskriftsdatum: 2020-08-06