Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kurser som utgått

Möjligheter att göra färdigt en kurs som du varit registrerad på men ej slutfört.

Psykologiska institutionen erbjuder examinations-/ tentamenstillfällen för kurser som utgått. Vilka kurser detta gäller för kan du se i menyn.

På respektive kurs hemsida kan du se under vilken tidsperiod som det erbjuds examinations-/tentamenstillfällen.

Datum, tid och plats för tentamenstillfällen kommer att uppdateras i början av varje termin på respektive kurs hemsida.  Du behöver inte vara omregistrerad för att tentera av de olika delkurserna/momenten.

Om du är osäker på vilka delkurser/moment som du saknar på kursen är du välkommen att kontakta Marie Lomberg, studieadministratör/ studievägledare, på 031-786 5544 eller marie.lomberg@psy.gu.se

Har du frågor om tentamensanmälan är du välkommen att kontakta Lukas Jonsson, tentamenssamordnare, på 031-786 1683 eller lukas.jonsson@psy.gu.se.

Har du frågor om kursinnehåll får du kontakta respektive kursledare. Deras kontaktuppgifter finns på respektive kurs hemsida, se menyn.

Allt kursmaterial du behöver finns på respektive kurs hemsida, se menyn.

Sidansvarig: Lukas Jonsson|Sidan uppdaterades: 2017-03-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?