Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Uppdragsutbildning

Utöver vårt ordinarie kursutbud skräddarsyr vi utbildningar för kommuner, landsting, myndigheter, företag och andra organisationer. Vi kan ta fram kortare eller längre kurser som ger högskolepoäng eller intyg och även ordna seminarier, föreläsningsserier eller enstaka föreläsningar.

Utbildningarna planeras med hänsyn till ert, uppdragsgivarens, behov och kan ha varierande omfattning och studietakt. Vi kommer gemensamt överens om hur antagningen till kurserna ska gå till. Bra att veta är att även en person utan grundläggande behörighet till högskolestudier kan delta och få högskolepoäng om ni som arbetsgivare anser att personen kan tillgodogöra sig utbildningen.

Låt dig gärna inspireras genom att läsa om våra forskningsområden och våra övriga utbildningar. Har du frågor eller idéer är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kerstin Watson Falkman
Ansvarig för utbildning på grund- och avancerad nivå
Tel: 031-786 4261
Mejl: kerstin.falkman@psy.gu.se

Sidansvarig: Marie Lomberg|Sidan uppdaterades: 2017-03-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?