Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Antagen doktorand

Välkommen som doktorand vid Psykologiska institutionen, som är en del av Samhällvetenskapliga fakulteten. Vi sammarbetar kring många ärenden, bland annat med att ta fram gemensamma kurser. På Samhällsvetenskapliga fakultetens webbplats finns också bra och  mer lokal information för dig som är antagen till utbildning på forskarnivå.

Göteborgs universitet har också en gemensam Doktorandportal där det finns blandad information om din tid som doktorand.

Studierektor är professor Malin Broberg
Forskarutbildningshandläggare Ann Backlund

 

 

 

De nya doktorandreglerna

Länk till de nya doktorandreglerna Gäller från 2017-07-01

Tillämpningsbeslut av de nya doktorandreglerna vid sam.fak.


Råd till handledare och doktorand

Genom att analysera intervjuer med sjutton handledare och sjutton doktorander vid samtliga fakulteter vid Göteborgs universitet, har projektgruppen skapat scenarier ur både handledarens och doktorandens perspektiv. Scenarierna beskriver aktuella och centrala frågor som framför allt har med relationen handledare-doktorand att göra

Doktorandgruppen

Psykologiska institutionens doktorandgrupp är en ämnesgrupp under Filosofiska fakultetens studentkår, som ska tillvarata, främja och bevaka doktorandernas intressen, främst i utbildnings-, likabehandlings och arbetsmiljöfrågor samt studiesociala frågor. Doktorandgruppen bjuder in alla doktorander vid institutionen till möte cirka två gånger per termin.

Kontaktperson är Emelie Ernberg

Sidansvarig: Ann Backlund|Sidan uppdaterades: 2018-01-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?